בריא לדעת
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

5 סימנים שיש לכם רעלים לכודים בגוף

הכתבות החזקות ביותר לפני כולם בקבוצות של בריא לדעת

כשאנו כותבים "רעלים", אנו לא מתכונים רק לחומרי הדברה או פסולת מסוכנת. רעלן הוא כל דבר שמזיק לגוף. רעלנים יכולים להיות מן המזון (חיטה, קטניות, וכו '), או מן האוויר, מים, עובש, בגדים.

אנו צוברים רעלים בגוף שלנו פשוט על ידי היותנו בחיים; אלכוהול, ניקוטין, ומזונות מעובדים הם המקור של רעלים רבים שנמצאים בגופנו.

הנה חמישה סימנים כי קיים בגופכם ריכוז כבד של רעלים:

1. בעיות עיכול

כאשר נמצאים במערכת הגוף שלנו רעלים, מאוד קשה למערכת העיכול לתפקד כרגיל. מערכת העיכול היא פחות יעילה, וכתוצאה מכך גם הסרה יעילה של פסולת. ראוי להזכיר כי לבעיות העיכול יש השפעה מערכתית, המובילה לעייפות וחולשה של מערכת החיסון.

2. בעיות עור

אקנה, פריחות ודלקת בעור יכולים להיות אינדיקטורים חיצוניים לעומס רעלים. זה נכון במיוחד עם אקנה, מצב דרמטולוגי זה לעתים קרובות יכול לשקף ריכוז כבד של רעלים. מצבי עור אחרים שעשויים להצביע על נוכחות של רעלים: עיניים נפוחות, פסוריאזיס ואקזמה.

3. ריח רע מהפה

בעוד שצחצוח ושימוש בחוט דנטלי חשובים לחיסול ריח רע מהפה, חשוב גם באותה מידה לדכא הצטברות רעלנים. בעיות עיכול הן גורם משמעותי בתופעה של ריח רע מהפה, זה יכול להצביע על תפקוד לא תקין של הכבד – במיוחד, חוסר יכולת של הכבד להיפטר מרעלים מהגוף. לכן, ריח רע מהפה יכול להצביע על בעיה באזורים אחרים של הגוף.

4. משקל לא סדיר \ עלייה במשקל

כתבות שבריא לדעת

אלה המזונות עתירי הנתרן שעלולים להעלות את לחץ הדם

דרכים לשמור על הכליות

10 דרכים לשמור על בריאות הכליות

אם אתם מתאמנים באופן קבוע ואוכלים בריא, אבל עדיין נאבקים בעלייה בלתי מוסברת במשקל, חוסר איזון הורמונלי עשוי להיות האשם לכך. כפי שמתברר, תפקוד תקין של המערכת ההורמונלית יכול להיות מושפע לרעה על ידי הצטברות של רעלים, במיוחד במזונות ומוצרי טיפוח אישי.

5. חוסר אנרגיה

אם אתם ישנים שבע שעות פלוס ועדיין מתקשים לשרוד את היום, רעלים הם מקור פוטנציאלי לכך. הגוף משקיע את מאמציו ומשאביו בסילוק הרעלים במקום בפעולות הרגילות שהוא אמור לעשות.

שתפו עם חברים ומשפחה, הם עוד יודו לכם!
שיתוף
וואטסאפ
ציוץ
שלח לחבר/ה
טלגרם

תגובות לכתבה

להיות בריאים יותר בכל פלטפורמה, הצטרפו אלינו

בריא לדעת מציג מידע כללי בתחומי בריאות ואורח חיים ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי ו/או מקצועי. תכני בריא לדעת אינם בגדר המלצה או עצה או ייעוץ רפואי. השימוש באתר באחריות בלעדית של הגולש/ת.

בריא לדעת בשבילך

צמחים שמטהרים את חדר השינה
בריאות

16 הצמחים הטובים ביותר שיטהרו את האוויר בבית שלכם!

סיכונים של אכילה מהירה

5 סיכונים בריאותיים של אכילה מהירה מדי

10 סימנים חשובים לכך שהגוף שלכם מבקש עזרה

איך לשנות את החיים ב 10 דקות

10 דרכים לשנות את החיים ב 10 דקות

באותו נושא